Termékeink-Elnyert díjaink

Büszkék vagyunk, hogy almáink a vásárlói elégedettség mellett, a magyar élelmiszerek között is kimagasló helyet értek el, melyekről díjaink tanúskodnak. 

mamd_logo_nagy.jpg Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj 2006 

Ez az elismerés azoknak szól, akik bizonyíthatóan elkötelezettek a minőségügy iránt, valamint kimagaslóan jó minőségű termék előállítására képesek. Mi megfeleltünk ezeknek az elvárásoknak és immár több éve, ezzel a díjjal is büszkélkedhetünk
   
hortico.jpg Hortico 2006. Debrecen „Termék nagydíj”

Ezt a díjat 2006-ban a Derecske almának ítélték oda, hiszen már akkor is kiemelkedő helyen állt a hazai gyümölcstermesztés területén. 
A díj kiosztásának célja az volt, hogy elősegítse a hazai és a nemzetközi piacon is versenyképes, Magyarországon előállított, kiemelkedő minőségű termékek kereskedelmi forgalomba történő bekerülését.
   

kivalomagyar_elelmiszer.jpg

 

 

A Derecske Alma a Kiváló Magyar Élelmiszer Védjegyet viseli

Ennek a védjegynek eleget téve, a Derecske alma biztonságos élelmiszereként kerül a vásárlók kosarába.
A Kiváló Magyar Élelmiszer Végjegy célja, hogy a magyar fogyasztói kultúrát a hazánkban előállított jó minőségű termékek irányába terelje.
A Derecske alma 2011-ben is megvédte „címét”, ismét megfelelt a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegy követelményeinek és előírásainak.

   
hortico.jpg

Hortico 2013. Debrecen "Termék Nagydíj"

2006-ban már egyszer nekünk ítélték a Hortico Termék Nagydíjat kiváló ízvilágú Derecske Almáinkért. 2013-ban újra érdemesnek találták a kitüntetésre új termékünket, a Derecske Almalevet, melyet különleges, hosszan tartó préselési eljárással  díjnyertes Derecske Almáinkból nyerünk ki. A 100 %-os lé minden egyes kortyában kizárólag almáink zamata köszön vissza, hiszen hozzáadott cukrot, aromákat, tartósítószert nem tartalmaz.