Termékeink - Alma

Talán minden almáról elmondhatjuk, hogy egészséges. De alma és alma között is óriási különbség van. A Derecske alma egy olyan márkát képvisel, mely ízvilágával és minőségével kimagaslik a többi közül. Egy környezet- és egészségtudatos almáról van szó, mellyel az a célunk, hogy valódi minőséget teremtsünk ezen a piacon. 


Almatermesztés szenvedéllyel

Az alma olyan növény, mely szeretetet, törődést igényel. Ugyan almafát sok kertben találni, de olyat, ami különleges törődéssel termett, csak keveset. A Derecske alma ezért született meg így. 

De miért foglalkozunk ennyit az almánkkal?

Hisszük azt, hogy az almatermesztés nem csak egy egyszerű mezőgazdasági tevékenység. Hisz élelmet termesztünk. Olyat, amelyet a család minden tagja jóízűen fogyaszthat, amely egy kisbabának és a nagypapájának is egyaránt örömet szerez. Ezt az örömet próbáljuk belevarázsolni minden egyes Derecske almába, hisz mi is legalább olyan örömmel foglalkozunk vele, mint ahogy -talán éppen Ön is- beleharap egy szép almánkba.
 

A jövő almái

Almát enni egészséges, ezt ma már minden óvodás gyerek tudja. Éppen ezért kiemelten fontos számunkra, hogy példát mutassunk a felnövekvő generációnak, hogy a lehető legjobb dolgokkal lássuk el őket, így boldogabbá és életerősebbé tehetnénk a jövő reménységeit. 

Ennek a célkitűzésnek próbálunk eleget tenni azzal, hogy óvodásoknak, és iskolásoknak elindítottuk iskola alma programunkat, valamint rendszeresen kertlátogatást szervezünk. Hiszen szeretnénk, ha a gyerekek megismernék, hogy az alma nem a zacskóban, vagy papírdobozban terem. 

A mi almánk

Egy almának nem csak kívül, hanem belül is hibátlannak kell lennie. Erre a tökéletességre törekszünk a Derecske alma esetében immár 14 éve. Ugyanis ennyi ideje annak, hogy az első facsemetéket elültettük almáskertünkben.

Azóta a Derecske alma országszerte a legfinomabb gyümölcsök ranglétráján kap helyet, amit egyedüli, sajátos ízvilágának és jó minőségének köszönhet. Ezt a színvonalat a vásárlói elégedettség és az eddig elnyert díjak támasztják alá.

A Derecske alma jó hírét öregbíti az is, hogy az almákat szakképzett, jól összeszokott, állandó gárda szüreteli. Minden egyes almát maximális odafigyeléssel, gondosan kiválogatunk, hogy a legkiválóbbak kerüljenek fogyasztóink elé. Ezt a kifogástalanságot segíti hűtőházunk is, mely Magyarországon egyedülálló felszereltséggel rendelkezik. Itt olyan oxigénhiányos légteret alakítunk ki, melynek segítségével az almák megőrzik szedési állapotukat.

istock_000005631178xsmallred-apple.jpgVédjük az almáinkat

Mivel saját életünkben is a környezettudatosságra törekszünk, így a Derecske almák termesztése során is kimagasló figyelmet szentelünk ennek. Úgy óvjuk vásárlóink egészségét és a természetet, hogy károsanyagmentes növényvédő szereket használunk almáink termesztésekor. Emellett pedig folyamatos kutatásokat (kutatási eredmények link) végzünk, hogy hogyan lehetne még egészségesebb gyümölcsöt termeszteni a fogyasztóink számára.

Hiszen a Derecske alma: 
Egy falat egészség minden nap!

 

 Almafajtáink

 Hol kapható?