Rendezvényház esküvőre

Almavirág Rendezvényház: Tökéletes helyszín az igenhez

Házasságkötésetek életetek egyik legfontosabb eseménye. A nap, melynek emlékét örökre magatokban őrzitek.

Legyen hát tökéletes!

Derecskei Almavirág Rendezvényházunk Debrecen közelében kínál nektek impozáns esküvői környezetet, páratlan szépségű fotózási helyszínt és teljes körű támogatást a kompromisszummentes boldogsághoz.

Kis létszámú esküvők vagy akár 300 fős lakodalom? Nálunk felkészült és hozzáértő csapat dolgozik azért, hogy minden hibátlan és profi legyen a nagy napon!

Könnyen elérhető esküvői helyszín

A Derecskei Élménybirtok kiváló választás azoknak a pároknak is, akik távoli vendégekre számítanak, hiszen a debreceni repülőtér alig harmincpercnyire található rendezvényközpontunktól. Nemzetközi nívó, hazai ízek, családias hangulat és egy tökéletesen boldog nap: ez az Almavirág Rendezvényház specialitása.

Minden egy helyen a tökéletes esküvőhöz

Életetek nagy napja exkluzivitást érdemel, így az általatok foglalt nap nálunk csak a tiétek.

Szolgáltatásainkat tetszőleges kombinációban összeállított csomagajánlatban vehetitek igénybe:
 • polgári szertartás a helyszínen;
 • felekezeti szertartás a helyszínen;
 • hagyományos, mentes, vegetáriánus és vegán ételek;
 • nagy létszámú esküvőkhöz is (körasztalokkal, táblaasztalokkal 200 főig);
 • teljes körű vacsora- és partiszerviz;
 • felszerelt bulihelyszín;
 • animáció és gyermekfelügyelet;
 • alpakapáros állati szelfikhez;
 • fotózási helyszínek;
 • ideális környezet drónfotózáshoz és -videózáshoz;
 • koktélparti és pezsgős koccintás;
 • szálláshely transzferrel partnereinknél.
 • Ajándék alap dekorációs csomag minden foglaláshoz!

A boldogító igenhez nincs szükség másra, csak egymásra – és az Almavirág Rendezvényház által biztosított profi és figyelmes szolgáltatásokra.

Ismerjétek meg egyéb esküvői szolgáltatásainkat vagy kérjétek személyre szabott árajánlatunkat!

Kérjetek egyedi árajánlatot!

Csomagajánlatok

Esküvői menü & vendégvárás

Minden esküvő egyik legfontosabb eleme a vacsora, hiszen a finom ízek és a baráti beszélgetések emlékére a násznép örökké emlékezni fog. Ezért mi a legjobbat nyújtjuk nektek: minden összetevőt magunk termelünk, vagy környékbeli gazdák kínálatából gondosan válogatunk, így kerülnek a legfinomabb falatok a násznép tányérjára.

Mindenkire gondoltunk! Speciális étrendet követő – laktóz-, tej-, tojásallergiás, gluténmentesen étkező, cukorbeteg, vegán – vendégeitek kényelmének biztosítása érdekében fokozottan figyelünk rájuk. (Az elkészült ételek nyomokban allergéneket tartalmazhatnak.)

Válasszátok ki a menüt, és tartsátok jól vendégeiteket az Almavirág Étterem legjavával!

Ünnepi vacsorakínálatunk tartalmazza az esti és az éjféli vacsorát is, melyet svédasztalon vagy tálszervizzel szolgálunk fel. Igény szerint éjféli látványgrillkonyhával, gyümölcstálakkal és más egyedi ötletekkel színesítjük az estét.Fontos számunkra, hogy minden vendégetek jól érezze magát és megtalálja a kedvére való csemegét, így, ha ajánlatunkban nem találjátok meg az igazán nektek valót, séfünk örömmel rendelkezésetekre áll.A finom italok és jó borok felett megejtett családi és baráti beszélgetések, nagy találkozások és összefonódó életutak az esküvők nagy ajándékai. Tegyetek meg mindent, hogy vendégeiteknek sose legyen üres a pohara!

Korlátlan italcsomagunk a vacsora kezdetétől 05:00-ig érvényes, minden esetben foglalandó és 30 különféle alkoholmentes és alkoholos italt tartalmaz. Saját házi pálinkátokat – eredetiséget igazoló okmányok felmutatása ellenében – örömmel felszolgáljuk nektek!

Legyetek a legjobb házigazdák a nagy napon is, válasszatok vendégváró falatkáink és italaink közül! Kétféle (klasszikus és bővített) vendégváró csomag, vendégváró italcsomag és ünnepi pezsgős koccintás emelheti a várakozás perceinek fényét, mielőtt kimondjátok az igent.

Részletes árajánlatért írjatok nekünk!

Egyéb szolgáltatások

Dekor & Fotózás

Esküvői csomagajánlatunkhoz ajándék alap dekorációs csomagot adunk, melynek tartalma:

 • fehér vagy ivory színű abroszok a kör- vagy táblaasztalokra;
 • tetszőleges színben választható asztali futók;
 • damaszthatású szalvéták;
 • mécsesek és vázák;
 • a főasztal, a svédasztal és a desszertasztal burkolása fehér színben.

További dekoráció, fotófal stb. kihelyezésére a pár saját költségére van lehetőség.

Az élménykert fái évszaktól függetlenül csodás keretet biztosítanak jegyes-, esküvői vagy kreatív fotózásotokhoz. A nálunk foglaló párok számára a helyszínt ingyenesen rendelkezésre bocsátjuk.

Kérjetek egyedi árajánlatot!

Gyermekanimáció és -felügyelet

A násznép akkor tudja igazán felszabadultan élvezi a meghitt perceket és az azt követő mulatságot, ha az aprónép is jól szórakozik. Segítsétek a hozzátok vendégségbe érkező szülők dolgát, és biztosítsatok emlékezetes ünnepi pillanatokat esküvőtök napján magatoknak és mindenki másnak is!

Szakképzett gyermekfelügyelőink óvják és szórakoztatják a legkisebbeket, hogy minden a legnagyobb rendben legyen a szertartás, a vacsora és a buli alatt.

Gyümölcstálak

Nagy melegben vagy egy kiadós vacsora után a gyümölcsök frissessége és üde színei megörvendeztetik a vendégeket. A vacsora előtt vagy után, a desszertasztal mellett vagy helyett örömmel biztosítunk nektek ízes hazai és a legfinomabb déligyümölcsökből álló látványos gyümölcstálakat. Édes pillanatok gyümölcsösen!

Hoszteszszolgáltatások

Szeretnétek, ha senki sem tévedne el, és szükség esetén mindenki azonnal információhoz vagy segítséghez jutna? Kedves és felkészült, dekoratív hoszteszeink odafigyelésükkel támogatják az este sikerét.

A szolgáltatás minimum 3 órás megrendelés esetén érhető el.

Kérjetek egyedi árajánlatot!

Menyasszonyi torta, desszertek & pezsgős koccintás

Menyasszonyi torta és desszertek

Az esküvői torta, valamint a desszertasztal kínálata a készítést igazoló okmányok ellenében szabadon behozhatók, azokat egy kifejezetten erre a célra létesített, biztonságos és higiénikus hűtőkamrában tároljuk a felszolgálásig. 

Pezsgős koccintás 

A szertartást követően vagy a vacsora kezdetén örömmel szolgálunk fel nektek egy pohár pezsgőt, mellyel az ünnepet méltóképpen megkoronázhatjátok.

Kérjetek egyedi árajánlatot!

Szabadtéri szertartás hangosítással

A szertartás díja tartalmazza az esketőasztal, a pár és a tanúk számára biztosított 4 db szék ünnepi ruháját fehér színben, valamint a hangosításhoz szükséges technikai feltételeket. A szertartás- vagy anyakönyvvezető, felekezeti vezető szolgáltatásának díja, valamint a dekoráció költségei a párt terhelik.

A násznép számára ülőhelyeket biztosítunk.

Kérjetek egyedi árajánlatot!

További tudnivalók

 • Megrendelő vállalja, hogy a szerződés aláírásával egyidejűleg az előre rögzített terembérleti díjat a Szolgáltatónak megfizeti. A választott szolgáltatások díját a Megrendelő az esküvő végén, készpénzben fizeti meg.
 • A gyermekek fogyasztására hároméves kor alatt 100%, 3–12 éves kor között pedig 50% kedvezményt biztosítunk.
 • Saját személyzettel rendelkezünk mind a konyhán, mind a felszolgálásban. A pincérek létszámát a vendégek számához igazítjuk (20–25 főre 1 felszolgálót biztosítunk, emellett külön pultosokat alkalmazunk).

Ajánlatkérés

Elküldöm

Köszönjük! Ajánlatkérését sikeresen elküldtük.