Konferenciaház

Céges workshop és csapatépítő Debrecen közelében

A Derecskei Élménykert Konferenciaházának kínálatában mindent megtalálsz, amire cégednek egy emlékezetes üzleti program megvalósításához szüksége van.

Legyen szó csapatépítőről, konferenciáról, innovációs napról vagy workshopról, számunkra céged sikere az első.

3 helyszín, tetszőleges létszám, kimagasló minőség

Csapatházunk három külön szekcióra bontható, így önismereti tréning, alkotónap vagy tárgyalások lebonyolítására is alkalmas.

Termeink kiváló akusztikával rendelkeznek, hangosítással, projektorral és erős wifivel ellátottak, így biztosítva gördülékeny kommunikációt és inspiráló szakmai környezetet kollégáidnak és partnereidnek egyaránt.

A felmerülő kívánságokra kihívásként tekintünk, így rendezvényed szervezésekor biztos lehetsz abban, hogy összehangoljuk a vezetőség és a munkatársak igényeit. Válassz minket, dolgozz profikkal! 

Kérj egyedi árajánlatot itt!

Kiegészítő szolgáltatások csapatépítő és workshop mellé

Teljes körű üzleti élmény

Kompromisszummentes gasztronómiai kalandozás és egész napos céges program Kelet-Magyarország legszebb vidékén. Látogassatok el hozzánk!
  • Reggeli és kávészüneti bekészítések;
  • ebéd- vagy vacsorakínálat az Almavirág étterem chefjének ajánlásával;
  • vezetett túrák az almáskertben;
  • saját fejlesztésű élménykvíz csapatépítő játék a birtok területén.

Az előkészítő szervezésben és az üzleti program koordinációjában kollégánk örömmel támogat. Kérj elképzeléseidnek megfelelő egyedi árajánlatot!

Egyedi ajánlatok coachoknak, trénereknek és terapeutáknak

A tökéletes otthont keresed tréning, önismereti nap vagy felnőtteknek szóló tábor számára?

Tudjuk, milyen nehéz kicsiként indulni és lépésenként haladni előre, ezért támogatjuk örömmel a kkv-szektor fejlődését is. Meglévő programterved megvalósításához kérd kollégáink segítségét, és kínáld a hatékony fejlődés lehetőségét ügyfeleidnek!

  • Professzionális infrastrukturális feltételek már 10 fő részvétele esetén is (kivetítő, hangosítás, wifi és parkolóhelyek).
  • Bekészítések, mesteri étkek, ebéd- és vacsoraprogram.
  • Szórakoztató kiegészítő programok a derecskei almás természetes szépségében.

Partnereink elégedettsége és sikere épp olyan fontos, mint a minőség, amit sosem tévesztünk szem elől. Tarts velünk, és legyél te is a legjobbak között!

Ajánlatkérés

Elküldöm

Köszönjük! Ajánlatkérését sikeresen elküldtük.