Gyümölcsöskert

A derecskei alma és meggy Magyarország legfinomabb gyümölcsei közé tartozik.

Minek köszönhető gyümölcseink sikere?

A derecskei gyümölcsök ebben a térségben és az általunk teremtett környezetben jól érzik magukat. Hiszünk abban, ha mindent megadunk a fáknak, a végeredmény kifogástalan, minőségi, szép gyümölcstermés lesz. Ennek a célnak rendeljük alá munkánkat, nagy szeretettel, lelkesedéssel ápoljuk a gyümölcsfákat a legkorszerűbb technológiai megoldások alkalmazásával.

Az ültetvények tervezésekor gondosan figyelünk a megfelelő sor és tőtávolságra, a sorok futásának irányára és a fa metszését azzal a céllal végezzük, hogy a növekvő gyümölcsök minél több fényt kapjanak, a napsütés így átadhatja erejét, ízét, közvetlenül a termésnek. Mivel a gyümölcsök így elérhető helyen vannak, kevesebb mennyiségű, gyengébb növényvédőszerrel is megvédhetjük növényeinket. Integrált alma- és meggytermesztést végzünk, ebből kifolyólag csak korlátozott számú növényvédőszer használható.

A termelés során nem az a célunk, hogy minél több termék kerüljön a piacra, hanem az, hogy a gyümölcstermés ne terhelje le a fát és a gyümölcsök megfelelő méretű, zamatos, egészséges gyümölcsökké fejlődjenek.

Ajánlatkérés

Elküldöm

Köszönjük! Ajánlatkérését sikeresen elküldtük.