Gyümölcsös Kalandok

Élménykert Program

Gyönyörű őszi hétvégével és izgalmas programokkal várunk Benneteket a Derecskei Gyümölcsösben 2017. szeptember 30-október 1-jén és október 7-8-án! Idén ősszel Csőszapó látogat el a kertünkbe, aki végigkalauzol benneteket a titkokkal és almákkal teli Gyümölcsösben. Célja, hogy minél többen megismerkedjetek a hagyományos alma-és szőlőszürettel, emellett sok hasznos információt tudjatok majd hazavinni magatokkal.

Tartsatok velünk ősszel is a mosolygós almafák között, hiszen nagyon sok színes programmal és meglepetéssel készülünk! :)

Kertkerülő kör

Gyűjtsd össze az összes pecsétet, teljesítsd küldetésed és nyerd el méltó jutalmadat! Elkalandozhatsz a messzi Szakarina tanyára, bejárhatod játékos állomásainkat és fergeteges hangulatú Szüreti sátrunkba is bepillantást nyerhetsz, ahol lelkes Modern Gazdáinkkal, kézműves portékákkal és extra meglepetésekkel várunk benneteket.

Részletek hamarosan…

Mesél a kert kör

Járd be a kertet almáskerti kisvonatunkon robogva és töltődj fel élményekkel! Tárd fel a kertben rejlő titkokat, lesd meg kertünk állatait, lakóhelyeiket és térj haza sok hasznos információval!

RÉSZLETES PROGRAMAJÁNLATUNKAT ITT TALÁLOD! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Addig is nézd meg Galériánkban az eddigi évek élményeit!

Regisztrálj itt! 

Belépőjegy vásárlására a helyszínen lesz lehetőség!    ( 300 Ft és 600 Ft értékben) 

Nyitvatartás: 10 és 17 óra között 

 

Készült az Agrármarketing Centrum támogatásával! 

 
A rendezvény szervezője: Sárándi Almatermesztő Kft. 

Iratkozz fel az Online Derecskei Hírmondóra!