Gyümölcsös Kalandok

Élménykert Program

Gyönyörű őszi hétvégével és izgalmas programokkal várunk Benneteket a Derecskei Gyümölcsösben 2017. szeptember 30-október 1-jén és október 7-8-án! Idén ősszel Csőszapó látogat el a kertünkbe, aki végigkalauzol benneteket a titkokkal és almákkal teli Gyümölcsösben. Célja, hogy minél többen megismerkedjetek a hagyományos alma-és szőlőszürettel, emellett sok hasznos információt tudjatok majd hazavinni magatokkal.

Tartsatok velünk ősszel is a mosolygós almafák között, hiszen nagyon sok színes programmal és meglepetéssel készülünk! :)

Kertkerülő kör

Gyűjtsd össze az összes pecsétet, teljesítsd küldetésed és nyerd el méltó jutalmadat! Elkalandozhatsz a messzi Szakarina tanyára, bejárhatod játékos állomásainkat és fergeteges hangulatú Szüreti sátrunkba is bepillantást nyerhetsz, ahol lelkes Modern Gazdáinkkal, kézműves portékákkal és extra meglepetésekkel várunk benneteket.

Részletek hamarosan…

Mesél a kert kör

Járd be a kertet almáskerti kisvonatunkon robogva és töltődj fel élményekkel! Tárd fel a kertben rejlő titkokat, lesd meg kertünk állatait, lakóhelyeiket és térj haza sok hasznos információval!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Addig is nézd meg Galériánkban az eddigi évek élményeit!

Regisztrálj itt! 

Belépőjegy vásárlására a helyszínen lesz lehetőség!    ( 300 Ft és 600 Ft értékben) 

Nyitvatartás: 10 és 17 óra között 

Iratkozz fel az Online Derecskei Hírmondóra!