Családi hétvégék

 

A családok kedvenc természeti programjává vált Gyümölcsös Kalandok vadonatúj formában tér vissza: még több élménnyel, interaktív és játékos lehetőséggel, gyermekek és szülők számára közös feladatokkal. Mindez Derecskén, Közép-Európa egyedülálló okos kertjében.

Gyere el családoddal és töltsetek el izgalmas, élményekkel teli órákat a csodálatos őszi színekben pompázó almáskertben! Élvezzétek a friss levegőt, a madárcsicsergős tájat, miközben szakmai vezetéssel körbejárjátok a kertet, izgalmas feladatokat oldotok meg és közben kicsik és nagyok egyaránt sok tudással gyarapodnak!

Az élményprogram nem titkolt célja a szemléletformálás, mellyel szeretnénk elérni, hogy a fiatal generációnak is fontossá váljon a jövőt és a természetet szem előtt tartani.

“Családi vállalkozásként a gyümölcsöst több generációra magunk előtt látjuk, így fontos számunkra a kert hosszú távú fenntarthatósága. Ennek jegyében többek között külön figyelmet fordítunk a takarékos erőforrás felhasználásra és környezetkímélő művelési eljárások alkalmazására. Ugyanakkor szeretnénk, ha nem csak a kerten belül terjedne ez a szemlélet, de egy élmény alapú agrár-környezeti nevelési program keretében a gyerekek számára is vonzóvá válna a fenntarthatóság gondolata.” Szabó Imre Derecskei Gyümölcsös alapító

Időpont: 2018. szeptember 15-től október 20-ig.
Nyitva tartás: a megjelölt szombati napokon 9.00-től 16.00 óráig.
Helyszín: 4130 Derecske, 47. sz. főút 18-as km (Almavirág Étterem)

Jegyek:

Gyermekek számára: 990 Ft/fő
Felnőttek számára: 1 290 Ft/fő

Családok számára
2 felnőtt + 1 gyermek: 3 190 Ft
2 felnőtt + 2 vagy több gyermek: 3 990 Ft

Fontos információ!
A program regisztrációhoz kötött! A regisztrációs űrlapot ide kattintva érheted el: /csaladi-hetvege-regisztracio

Az élményprogramok kényelmes és zavartalan lebonyolítása érdekében jelentkezést naponta maximum 300 főig tudunk biztosítani.

 

Nagyobb létszám, időpont lemondás vagy módosítás esetén kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot emailben vagy telefonon:

Varga-Házi Anikó

kertpedagogia@derecskeigyumolcsos.hu

06/70/379-81-20